БОЛЕСТ ШТО СЕ ЛЕЧИ

Само во искушенијата човечките доблести ја достигнуваат својата висина. Во отсуство на ветрот, купот од памук цврсто стои како планински врв.     Индиска пог. Алкохолизмот е болест што може успешно да се лечи. Луѓето мора да излезат од состојбата на тотално незнаење и да почнат конечно да ги согледуваат вистинските последици од алкохолот. За алкохоличарот да […]